Személyszállítás biztonságosan, a legnehezebb útviszonyok közepette is!

Elérkezett a november, az idő egyre hidegebb, lassan megérkezhet az első havazás is. A hideg időszakok mindig megnehezítik a közlekedést, akár saját autóval, akár busszal, vonattal jár valaki. Ilyenkor minden vezetőnek a legjobb tudására van szüksége, hiszen az utak csúszóssá válnak, főleg ha ónos eső esik. Ez kihatással van a munkahelyekre való bejutásra is, mert sokan késnek, elakadnak útközben. Természetesen mindenre van megoldás, ilyenkor a legjobb, ha a dolgozói személyszállítását profi, tapasztalt cégünkre bízza.

Cégünk régóta végez személyszállítást vállalkozások részére. Ez a szolgáltatásunk megrendelhető állandó, de akár időszakos jelleggel is, így szívesen állunk rendelkezésre abban az esetben is, ha csak a hideg, nyirkos hónapokra szeretné igénybe venni a dolgozói személyszállítást. Ha ránk bízza a feladatot, biztos lehet benne, hogy mindenki időben, épségben be fog érni, senki sem késik el amiatt, mert sokáig takarítja a havat az autójáról.

Amennyiben kérdése van a személyszállítással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről!

No Comments Yet.

Leave a comment

Elérhetõségek
Dániel Dóra:+36 30 584 5676
Csányi Krisztián:+3630 986 8372
E-mail:abusz@abusz.hu