Nyári napközis tábor buszos utazással!

nyári napközis tábor

Itt a nyár, most már igazán ideje a kikapcsolódásnak és a szórakozásnak! A gyerekek is

megérdemlik a mókát, ezzel a céllal indítjuk el az új nyári napközis táborunkat júniustól augusztusig. Egy hetes turnusokban szervezünk napközis tábort alsó tagozatos gyerekeknek, színes és igazán változatos programokkal. Ez a napközis tábor abban különbözik a hagyományos táboroktól, hogy az aktuális helyzethez alkalmazkodva nem ott alvós programról van szó.

Az utazás minden nap buszokon történik, ami kényelmes és biztonságos módja a kitűzött helyszínek elérésének. A programok után a gyerekek visszaérkeznek a kiindulási helyszínre és másnap új helyszínen, új programmal folytatódik nyári napközis tábor. A buszokkal történő utazás jóval biztonságosabb, gyorsabb és kényelmesebb, mintha tömegközlekedéssel kellene eljutni a kijelölt helyszínekre. Hamisítatlan osztály kirándulás hangulat és komfortos környezet várja a gyerekeket!

nyári napközis tábor öt napja alatt öt különböző programot érintünk és öt, különböző várost látogatunk meg. A buszokon tiszta, légkondicionált, komfortos környezetben, mesenézés közben utaznak majd a gyerekek. A programok között szerepel a veresegyházi Medveotthon, a visegrádi bob pálya, a paskáli strandfürdő vagy a játékpark Piliscséven. A célunk, hogy az alsó tagozatos tanulók minél szebb egy hetet töltsenek el velünk a hosszúra nyúlt otthon tartózkodás után!

Természetesen arra is felkészülünk, ha az időjárás nem úgy alakul, ahogyan elterveztük. A nyári napközis tábor rossz idő esetén is meg lesz tartva, de olyan programokat látogatunk meg a gyerekekkel, amik fedett helyszínen vannak.

Amennyiben megtetszett az ötlet, jelentkezz a megadott elérhetőségeinken és regisztráld gyermekedet egy felejthetetlen nyári napközis táborba! Ne engedd, hogy otthon kelljen ülnie vagy unatkoznia a nyáron! Megérdemli a felhőtlen vakációt Ő is! A nyár idén sem marad el! A nyári napközis táborral kapcsolatos minden kérdésre rövid időn belül válaszolunk és a foglalásokra visszajelzünk.

No Comments Yet.

Leave a comment