Nyári, napközis kalandtábor gyerekeknek!

nyári, napközis kalandtáborSajnos a koronavírus-járvány a tavaszt és a nyár elejét teljesen átalakította, azonban úgy tűnik, hogy a nyár második felére valamelyest rendeződik a helyzet, és ha nem is tért minden vissza a régi kerékvágásba, nagyrészt azért sikerült normalizálni a helyzetet. Ennek nem csak a felnőttek, de a gyermekek is örülhetnek, hiszen így van lehetőségük olyan programokon részt venni, amelyek egy elharapódzó járvány esetén biztosan lehetetlenek lettek volna. A nyári, napközis táborok például biztosan elmaradnának, ha nem lehetne a fertőzésveszélyt kordában tartani néhány egyszerűen betartható szabály segítségével.

Természetesen egy nyári, napközis kalandtábor esetében is elsődleges szempont kell, hogy legyen a fertőtlenítés, a szükséges távolság megtartása, illetve a folyamatos ellenőrzés. A beltéren tartott rendezvények elősegítik a vírus terjedését, épp ezért érdemesebb a nyári, napközis táborokat is a szabadban megtartani, amennyiben persze az időjárás ezt lehetővé teszi, ha pedig mégsem, akkor csakis olyan körülmények között, amelyek gátat szabnak a fertőzésnek.

A gyerekeknek viszont annál nehezebb korlátokat kijelölni, hiszen, ha elragadja őket a játék heve, nem figyelnek arra, hogy mi történik velük, és a vírus súlyosságával sem biztos, hogy tisztában vannak. Egy nyári, napközis kalandtábornak épp ezért folyamatosan le kell kötnie a figyelmüket, le kell foglalnia őket, és közben szükség van olyan, a nyári, napközis táborok kapcsán is tapasztalt pedagógusokra is, akik szemmel tartják őket, és beavatkoznak, ha szükséges.

Cégünk a fentiek alapján szervezi nyári, napközis táborait, tehát ha szeretné, hogy gyermeke új élményekkel gazdagodjon, méghozzá biztonságos körülmények között, válasszon Ön is bennünket! A gyermekeket saját buszainkkal utaztatjuk, melyek légkondicionáltak és komfortosak, emellett a gyermekek számára extra szórakozási lehetőséget is biztosítanak, mégpedig mesenézés formájában.

Ha felkeltettük az érdeklődését nyári, napközis kalandtáborunk iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb megadott elérhetőségeink egyikén!

No Comments Yet.

Elérhetõségek
Dániel Dóra:+36 30 584 5676
Csányi Krisztián:+3630 986 8372
E-mail:abusz@abusz.hu