A dolgozói személyszállítás előnyeiről

dolgozói személyszállításAz elmúlt hónapokban nagyon sok mindenben változott meg az életünk, sajnos szinte semmi sem a régi. Ez vonatkozik a munkába járási szokásokra is, ugyanis most, hogy a legtöbb helyen véget ért a home office időszaka, az embereknek vagy muszáj igénybe venniük a tömegközlekedést vagy alternatív megoldást kell keresniük. Sokan váltottak át biciklire, motorkerékpárra, de sajnos ezek sem jelentenek mindenkinek jó választást. Ha Ön cégvezetőként szeretné megkönnyíteni munkavállalói helyzetét, a legjobb helyen jár, ugyanis most kedvező áron megrendelheti tőlünk a dolgozói személyszállítást!

A dolgozói személyszállítás nagy előnye, hogy az alkalmazottaknak nem kell igénybe venniük a tömegközlekedést a munkába jutáshoz, sem pedig más megoldást keresniük helyette. Kényelmesen,  mindig időben és a fertőzésnek nem kitéve juthatnak be a munkahelyükre. A dolgozói személyszállításnak köszönhetően jelentősen lecsökkenthető annak az esélye, hogy a vírust valaki behurcolja és többen megbetegedjenek. A tömegközlekedés kiiktatásával mindenki időben beér dolgozni, ráadásul rövidebb idő alatt, mint addig. A dolgozói személyszállítás nem csak a munkavállalók kényelmét szolgálja, hanem a munkáltató érdeke is, hiszen ez egy plusz juttatás, ami pozitív hatással van az elkötelezettségre és a munkamorálra is.

A dolgozói személyszállítást főként a nagyobb létszámú cégeknek érdemes igénybe vennie, ahol sok embernek kell azonos időre megérkeznie. Ilyenek az irodák, a kereskedelmi egységek és az ipari területek is. A dolgozói személyszállítást természetesen kínálhatja egy irodaház is, így könnyebben válhat még több vállalkozás részére vonzóvá, de az egy telephelyen működő cégek akár összefogással is megrendelhetik.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni az általunk nyújtott dolgozói személyszállításról, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy mielőbb megtapasztalhassa a szolgáltatás előnyeit!

No Comments Yet.

Elérhetõségek
Dániel Dóra:+36 30 584 5676
Csányi Krisztián:+3630 986 8372
E-mail:abusz@abusz.hu