Városnézés –Idegenforgalom

Szervezze meg a saját utazását!
Hatalmas kínálat van a turizmus piacán a buszos városlátogatások és kirándulások között. Az ilyen utazások ára azonban igen borsos lehet a szervezési és más felárak, díjak miatt. Ha a kezébe veszi az irányítást, sokkal jobban jár!
A kirándulások megszervezéséhez, a kiválasztott dátum, helyszín után, a legfontosabb megoldandó feladat a személyszállítás. A tömegközlekedés esetében sem a pontos érkezés, sem pedig a mobilitás nincs biztosítva, nem beszélve a zsúfoltságról és magas jegyárakról. A buszbérlés mindezen problémákat orvosolja.
Ha saját buszt bérelnek a kirándulásra, városnézésre, akkor sokkal költséghatékonyabb megoldás mellett döntenek, mint egy előre szervezett út esetében, ráadásul az egész kirándulás megállóhelyeit Önök találják ki. Így például a városnézés során minden időt ki tudnak használni, csak azt nézik meg, amire tényleg kíváncsiak, nem kell másokhoz alkalmazkodni.
A buszbérlésre kisebb és nagyobb csoportoknak is lehetőséget kínálunk, a pontos részletekért bátran keressen fel minket!

Comments are closed.