Hírek

A dolgozói személyszállítás előnyeiről

dolgozói személyszállításAz elmúlt hónapokban nagyon sok mindenben változott meg az életünk, sajnos szinte semmi sem a régi. Ez vonatkozik a munkába járási szokásokra is, ugyanis most, hogy a legtöbb helyen véget ért a home office időszaka, az embereknek vagy muszáj igénybe venniük a tömegközlekedést vagy alternatív megoldást kell keresniük. Sokan váltottak át biciklire, motorkerékpárra, de sajnos ezek sem jelentenek mindenkinek jó választást. Ha Ön cégvezetőként szeretné megkönnyíteni munkavállalói helyzetét, a legjobb helyen jár, ugyanis most kedvező áron megrendelheti tőlünk a dolgozói személyszállítást!

Nyári, napközis kalandtábor gyerekeknek!

nyári, napközis kalandtáborSajnos a koronavírus-járvány a tavaszt és a nyár elejét teljesen átalakította, azonban úgy tűnik, hogy a nyár második felére valamelyest rendeződik a helyzet, és ha nem is tért minden vissza a régi kerékvágásba, nagyrészt azért sikerült normalizálni a helyzetet. Ennek nem csak a felnőttek, de a gyermekek is örülhetnek, hiszen így van lehetőségük olyan programokon részt venni, amelyek egy elharapódzó járvány esetén biztosan lehetetlenek lettek volna. A nyári, napközis táborok például biztosan elmaradnának, ha nem lehetne a fertőzésveszélyt kordában tartani néhány egyszerűen betartható szabály segítségével.

Nyári napközis tábor buszos utazással!

nyári napközis tábor

Itt a nyár, most már igazán ideje a kikapcsolódásnak és a szórakozásnak! A gyerekek is

megérdemlik a mókát, ezzel a céllal indítjuk el az új nyári napközis táborunkat júniustól augusztusig. Egy hetes turnusokban szervezünk napközis tábort alsó tagozatos gyerekeknek, színes és igazán változatos programokkal. Ez a napközis tábor abban különbözik a hagyományos táboroktól, hogy az aktuális helyzethez alkalmazkodva nem ott alvós programról van szó.

20 fős busz bérlés sofőrrel azoknak, akik az utazást csak élvezni szeretnék!

20 fős busz bérlés sofőrNagyobb társasággal indulnak útnak? Ebben az esetben már érdemes elgondolkodni azon, hogy buszt béreljenek. A 20 fős busz bérlés sofőrrel egyike a társaságunk szolgáltatásainak. A kisebb létszámú kirándulások vagy csapatépítők és üzleti utak, programok kollégákkal, barátokkal vagy rokonokkal mind kiváló alkalom arra, hogy ne csak a program, hanem az utazás is nagyszerű legyen.

Elérhetõségek
Dániel Dóra:+36 30 584 5676
Csányi Krisztián:+3630 986 8372
E-mail:abusz@abusz.hu