Hírek

Nyári napközis tábor buszos utazással!

nyári napközis tábor

Itt a nyár, most már igazán ideje a kikapcsolódásnak és a szórakozásnak! A gyerekek is

megérdemlik a mókát, ezzel a céllal indítjuk el az új nyári napközis táborunkat júniustól augusztusig. Egy hetes turnusokban szervezünk napközis tábort alsó tagozatos gyerekeknek, színes és igazán változatos programokkal. Ez a napközis tábor abban különbözik a hagyományos táboroktól, hogy az aktuális helyzethez alkalmazkodva nem ott alvós programról van szó.

20 fős busz bérlés sofőrrel azoknak, akik az utazást csak élvezni szeretnék!

20 fős busz bérlés sofőrNagyobb társasággal indulnak útnak? Ebben az esetben már érdemes elgondolkodni azon, hogy buszt béreljenek. A 20 fős busz bérlés sofőrrel egyike a társaságunk szolgáltatásainak. A kisebb létszámú kirándulások vagy csapatépítők és üzleti utak, programok kollégákkal, barátokkal vagy rokonokkal mind kiváló alkalom arra, hogy ne csak a program, hanem az utazás is nagyszerű legyen.

Személyszállítás buszokkal: ne adja fel a kényelmet és a megbízhatóságot!

személyszállításA nagyobb távolságok áthidalásához járműre van szükség. Az utazás minőségét és karakterét az is jelentősen befolyásolja, hogy az utazás milyen járművel és milyen körülmények között történik. Azoknak, akik a legjobb élményre törekednek és fontos számukra a kényelem és a kiemelkedő színvonal, javasoljuk személyszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat!

személyszállítást kisbuszokkal, illetve buszokkal bonyolítjuk le. Természetesen nem régi, elhasznált járművekre kell gondolni, hanem többségében Mercedes buszokra, amik igényes személyszállítást tesznek lehetővé.

A buszbérléssel sok olyan előnyre tesz szert, amit értelemszerűen a tömegközlekedés használatával vagy akár az autós utazással is nélkülöznie kell. A buszaink tökéletesen tiszta, rendben tartott állapotban indulnak útnak, megbízható műszaki paraméterekkel rendelkeznek. Minden utazás komfortos körülmények között, kiszámítható tempóban történik, teljes mértékben az ügyfelek igényeihez igazodva.

Amennyiben a személyszállítással kapcsolatos szolgáltatásunk felkeltette a figyelmét, keressen minket megadott elérhetőségeinken!

A buszbérlés osztálykirándulásra is jó választás!

Nyakunkon a tavasz, ilyenkor már érdemes elkezdeni szervezni a szabadtéri programokat, köztük az osztálykirándulásokat is. Egyrészt meg kell találni a megfelelő úticélt, ahol elég programlehetőség áll rendelkezésre, a szállást, valamint meg kell szervezni az utazást is. Ha Ön épp ezzel kapcsolatban keresgél, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk a buszbérlést osztálykirándulásokra is biztosítja!

buszbérlés osztálykirándulásra több szempontból is előnyös. Jelentősen leegyszerűsíti a gyerekekkel való közlekedést, nem kell igénybe venni távolsági buszt, vonatot, nincs átszállás, kötött menetrend és kellemetlenség, ha lekésik a csatlakozást. A busz „háztól házig” viszi a résztvevőket, vagyis a találkozási ponttól egészen a szállásig. Természetesen lehetőség van a buszbérlésre a kirándulás elejétől a végéig, aminek köszönhetően az ottani programok is rugalmasabban bonyolíthatóak le.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné igénybe venni a buszbérlést osztálykirándulásra, munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről!