Hírek

Nyári, napközis kalandtábor gyerekeknek!

nyári, napközis kalandtáborSajnos a koronavírus-járvány a tavaszt és a nyár elejét teljesen átalakította, azonban úgy tűnik, hogy a nyár második felére valamelyest rendeződik a helyzet, és ha nem is tért minden vissza a régi kerékvágásba, nagyrészt azért sikerült normalizálni a helyzetet. Ennek nem csak a felnőttek, de a gyermekek is örülhetnek, hiszen így van lehetőségük olyan programokon részt venni, amelyek egy elharapódzó járvány esetén biztosan lehetetlenek lettek volna. A nyári, napközis táborok például biztosan elmaradnának, ha nem lehetne a fertőzésveszélyt kordában tartani néhány egyszerűen betartható szabály segítségével.

Nyári napközis tábor buszos utazással!

nyári napközis tábor

Itt a nyár, most már igazán ideje a kikapcsolódásnak és a szórakozásnak! A gyerekek is

megérdemlik a mókát, ezzel a céllal indítjuk el az új nyári napközis táborunkat júniustól augusztusig. Egy hetes turnusokban szervezünk napközis tábort alsó tagozatos gyerekeknek, színes és igazán változatos programokkal. Ez a napközis tábor abban különbözik a hagyományos táboroktól, hogy az aktuális helyzethez alkalmazkodva nem ott alvós programról van szó.

20 fős busz bérlés sofőrrel azoknak, akik az utazást csak élvezni szeretnék!

20 fős busz bérlés sofőrNagyobb társasággal indulnak útnak? Ebben az esetben már érdemes elgondolkodni azon, hogy buszt béreljenek. A 20 fős busz bérlés sofőrrel egyike a társaságunk szolgáltatásainak. A kisebb létszámú kirándulások vagy csapatépítők és üzleti utak, programok kollégákkal, barátokkal vagy rokonokkal mind kiváló alkalom arra, hogy ne csak a program, hanem az utazás is nagyszerű legyen.

Személyszállítás buszokkal: ne adja fel a kényelmet és a megbízhatóságot!

személyszállításA nagyobb távolságok áthidalásához járműre van szükség. Az utazás minőségét és karakterét az is jelentősen befolyásolja, hogy az utazás milyen járművel és milyen körülmények között történik. Azoknak, akik a legjobb élményre törekednek és fontos számukra a kényelem és a kiemelkedő színvonal, javasoljuk személyszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat!

személyszállítást kisbuszokkal, illetve buszokkal bonyolítjuk le. Természetesen nem régi, elhasznált járművekre kell gondolni, hanem többségében Mercedes buszokra, amik igényes személyszállítást tesznek lehetővé.

A buszbérléssel sok olyan előnyre tesz szert, amit értelemszerűen a tömegközlekedés használatával vagy akár az autós utazással is nélkülöznie kell. A buszaink tökéletesen tiszta, rendben tartott állapotban indulnak útnak, megbízható műszaki paraméterekkel rendelkeznek. Minden utazás komfortos körülmények között, kiszámítható tempóban történik, teljes mértékben az ügyfelek igényeihez igazodva.

Amennyiben a személyszállítással kapcsolatos szolgáltatásunk felkeltette a figyelmét, keressen minket megadott elérhetőségeinken!

Elérhetõségek
Dániel Dóra:+36 30 584 5676
Csányi Krisztián:+3630 986 8372
E-mail:abusz@abusz.hu