Hírek

Buszbérlés elérhető áron? Nálunk lehetséges!

Számos olyan helyzet fordulhat elő, amikor egy személyautó valamilyen szempontból kevésnek bizonyul az utazáshoz. Egy nyaralásnál például könnyen megeshet, hogy nem fér egy autóban kényelmesen az egész család, arról pedig még szó sem esett, hogy a rengeteg csomag végül hol kap helyet. Nagyobb baráti társasággal való utazás esetén ugyanez a helyzet állhat elő. Ilyen esetekben tökéletes megoldás a buszbérlés!

Buszaink jól felszereltek, minden műszaki előírásnak megfelelnek, és kényelmes utazást biztosítanak mindenki számára. A segítségünkkel akár egy nagyobb társaság is könnyedén utazhat. Ha buszt bérel, nem kell azon gondolkodnia, hogy vajon hány autó kellene ahhoz, hogy mindenki elférjen, és azt sem kell megbeszélni, hogy ki szeretne az kocsijával menni, és ki vág neki az útnak tömegközlekedéssel.

A buszbérlés ráadásul kedvező áron is elérhető, amennyiben hozzánk fordul! Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Személyszállítás biztonságosan, a legnehezebb útviszonyok közepette is!

Elérkezett a november, az idő egyre hidegebb, lassan megérkezhet az első havazás is. A hideg időszakok mindig megnehezítik a közlekedést, akár saját autóval, akár busszal, vonattal jár valaki. Ilyenkor minden vezetőnek a legjobb tudására van szüksége, hiszen az utak csúszóssá válnak, főleg ha ónos eső esik. Ez kihatással van a munkahelyekre való bejutásra is, mert sokan késnek, elakadnak útközben. Természetesen mindenre van megoldás, ilyenkor a legjobb, ha a dolgozói személyszállítását profi, tapasztalt cégünkre bízza.

Cégünk régóta végez személyszállítást vállalkozások részére. Ez a szolgáltatásunk megrendelhető állandó, de akár időszakos jelleggel is, így szívesen állunk rendelkezésre abban az esetben is, ha csak a hideg, nyirkos hónapokra szeretné igénybe venni a dolgozói személyszállítást. Ha ránk bízza a feladatot, biztos lehet benne, hogy mindenki időben, épségben be fog érni, senki sem késik el amiatt, mert sokáig takarítja a havat az autójáról.

Amennyiben kérdése van a személyszállítással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről!

Mikrobusz bérléssel különlegesebb úti célok is elérhetővé válnak!

Hazánkban és környékén rengeteg gyönyörű hely és érdekes város van, ahova érdemes ellátogatni. Ezeknek a kirándulásoknak azonban sokszor az szab gátat, hogy az úti célok nehezen megközelíthetőek, pedig akár az egész baráti társaság szívesen részt venne a programon. Szerencsére ma már nem a saját autó vagy a tömegközlekedés jelenti az összes eljutási lehetőséget, hanem kedvező áron lehet mikrobuszt bérelni.

A mikrobusz bérlésnek köszönhetően az egész társaság együtt utazhat, ráadásul választhatnak maguknak olyan úti célt is, ami tömegközlekedéssel nem, vagy csak nehezen lenne megjárható. Az ország keleti feléből például nem egyszerű eljutni még a Balatonhoz sem, viszont, ha nem kell igazodni a buszokhoz, vonatokhoz, máris sokkal rugalmasabban alakítható a nap. Egynapos kirándulást tervez Grazba? Felfedezné Aradot? A megoldás a mikrobusz bérlés!

Keressen fel minket bizalommal részletes tájékoztatásért a mikrobusz bérléssel kapcsolatban! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére.

Megbízható szolgáltatást keres Budapesten kisbusz bérléssel kapcsolatban?

Manapság több kisbusz bérléssel kapcsolatos szolgáltatás érhető el a fővárosban a különböző személyszállítással foglalkozó cégeknél, azonban természetes, hogy az ügyfelek a legjobb és legmegbízhatóbb lehetőséget keresik. Ha Ön is hasonló elvárásokkal indul neki a kisbusz bérlésnek Budapesten, azonban nem találta meg a kritériumoknak megfelelőt, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Budapesten kisbusz bérléssel kapcsolatban is a maximumra törekszünk, hogy a bennünket felkereső ügyfeleknek a legjobbat nyújthassuk. Szolgáltatásunk pontos és rugalmas, a kisbuszok az indulás napján időben a rendelkezésre állnak, így, ha például üzleti partnereket szállíttatna vagy fontos személyeket vár, nem kerülhet kellemetlen szituációkba a késés miatt. Budapesten kisbusz bérléskor megfelelően karbantartott, igényes járműveket biztosítunk, így az utasok kényelme és biztonsága garantált.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné megtapasztalni az általunk biztosított kisbusz bérlés előnyeit, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Elérhetõségek
Dániel Dóra:+36 30 584 5676
Csányi Krisztián:+3630 986 8372
E-mail:abusz@abusz.hu